Trup mutilat de război, suflet salvat de un înger! Militarul și-a unit destinul cu femeia iubită

 

În urmă cu aproape 8 ani, Ionuț se întorcea din Afganistan într-un scaun cu rotile şi cu inima sfâşiată de durere. A luptat însă cu destinul nemilos și a învins. Nu singur, ci alături de aleasa inimii lui, pe care acum a dus-o la altar.

Amândoi ne dau cea mai importantă lecție de viață: că iubirea poate totul.


- ”Domnule Butoi Ionuț Claudiu, de bunăvoie și nesilit de nimeni, o luați în căsătorie pe domnișoara Oprea Georgeta Elena?

- Da!

-Să fie într-un ceas bun. Să aveți căsătorie lungă și frumoasă.


Voinţa l-a ajutat pe Ionuţ să-şi continue viaţa după ce colţii de fier ai războiului l-au ţintuit într-un scaun cu rotile. A plâns, a fost deznădăjduit, s-a lut cu viaţa la trântă şi a câştigat!S-a rugat din toată fiinţa lui şi Dumnezeu nu a fost indiferent! Prin căile doar de EL ştiute, i-a scos-o în cale pe Georgeta, un înger de femeie, care ieri i-a devenit soţie!Ba chiar preotul a ţinut să le adreseze proaspeţilor însurăţei câteva cuvinte emoţionante.


”Tu, pentru noi, Claudiu, şi pentru toată ţara asta, eşti un erou. La fel şi naşul. Ne bucurăm că vă avem aici prezenţi şi ne bucurăm totdeauna să auzim numai de bine despre voi”
, i-a spus preotul lui Ionuț.

După ce au primit binecuvântarea preotului, cei doi proaspeţi însurăţei au plecat către localul unde petrecerea abia aştepta să înceapă, dar nu înainte să facă o şendiţă foto memorabilă.


Şi valsul mirilor  a fost unul cu totul şi cu totul emoţionant. Sutele de invitaţi dintre care o parte din foştii camarazi de război ai lui Ionuţ, s-au ridicat şi i-au aplaudat pe miri minute întregi.


Iar după ce au fost emoţionaţi până la lacrimi de momentul pregătit de către cei doi însurăţei, mirele i-a luat pe toţi la dans, le-a şters lacrimile de pe obraz şi a dat start-ul petreceriiŞi pentru că spiritul luptei nu se uită niciodată, Ionuţ şi-a luat camarazii şi au început să fredoneze un cântec militar, aşa ca din inimile unor oameni curajoşi, gata oricând să moară pentru drapelul tricolor.Dar petrecerea nu s-a oprit pentru mult timp, căci un tort imens şi care arăta de-a dreptul delicios a intrat pe uşa restaurantului.


După tăierea tortului, invitaţii şi mirii au continuat petrecerea până în zorii zilei.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest