Trupa Andre, confesiuni dureroase! Tot adevărul despre motivele care au stat la baza destrămării: „Nu ne-am suportat ani de zile”

 
+3 click pentru
galerie

Trupa Andre a fost una dintre cele mai tari trupe ale anilor 2000. Ani la rând au existat supoziţii vizavi de motivul destrămării, dar niciuna nu a fost vreodată confirmată. Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au luat-o pe drumuri separate, iar la aproape două decenii de la despărţire, cele două au vorbit deschis şi au spus motivele reale care au stat la baza destrămării.

În ziua cununei civile cu George Burcea, Andreea Bălan a fost protagonista unui episod emoţionant, alături de Andreea Antonescu, în care au vorbit despre toate traumele care le-au marcat în copilărie, cât şi despre influenţa nefastă pe care au avut-o taţii lor, în gestionarea şi managerierea trupei Andre.

Vizibil afectată de retrăirea trecutului, Andreea Bălan a povestit despre complexele care încă o bântuie şi care a lăsat răni adânci, vizibile şi în prezent. Se pare că Andreea Antonescu şi tatăl acesteia, în timp ce era solistă în Trupa Andre, o desconsiderau şi o numeau „o micuţă blondă fară talent”.

„Noi am crezut foarte multe lucruri greșite una despre alta și noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta ani de zile. (...) Eu te-am... e mult te-am urât, dar n-am vrut să-mi fii în preajmă, pentru că complexul meu cu vocea a fost mereu din cauza ta și a tatălui tău, care îmi spuneați: tu ești mică, ești blondă, nu știi să cânți, știi doar să dansezi! Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta! Din cauza voastră, când eu eram mică, m-ați făcut să mă simt netalentată!”, a spus Andreea Bălan, în vlogul ei.

Pe celalată parte, şi Andreea Antonescu a avut parte de aceleaşi tratamente şi din cauza asta, a căpătat numeroase complexe de care nu a reuşit să scape nici în ziua de astăzi.

„Când ne-a fost greu, noi am fost una lângă cealaltă. Dar erau orgoliile atât de mari și frustrările acumulate în Andre atât de multe și preferam atât de mult să ne învinovățim una pe cealaltă și să ne amintim numai ce a făcut cealaltă și faptul că noi n-am greșit, noi n-am făcut nimic, încât tu (n.r. Andreea Bălan) n-ai crezut niciodată că eu te-am iubit pe tine!”, a spus Andreea Antonescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest