Tzancă Uraganu nu va mai fi nașul Andei Adam, dar va cânta: „Va deschide nunta de la ora 10”

 

Anda Adam a explicat de ce manelistul nu mai poate să fie naș la nunta ei cu Yosif Mohaci.

Tragedia care a lovit familia lui Tzancă Uraganu a avut reverberații și asupra nunții Andei Adam cu Yosif Mohaci. Manelistul este în doliu, după ce nepoțelul lui, Lucas, s-a stins la doar 8 ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Drept urmare, potrivit tradiției, nu mai poate fi naș. Tzancă va participa totuși la nunta Andei Adam și va susține și un concert, după cum a dezvăluit vedeta la Antena Stars.

”Primul care va deschide seara va fi Tzancă Uraganu, care, de fapt, trebuia să ne fie și naș. Dar, având în vedere că sunt în doliu din cauza decesului nepotului lor, nu ne mai pot onora, din păcate, cu acest lucru. Ne-am dorit foarte tare ca măcar să fie alături de noi printr-un concert Tzancă va fi cel care va deschide nunta, începând cu ora 10, după care vor urma mulți ani artiști, Oana Radu, Mr. Juve, mai spre dimineață Florin Salam”, a declarat Anda Adam, la Star Matinal.

Cântăreața a spus ce planuri are Yosif Mohaci cu ea în luna de miere:”Vrea să plecăm doi și să ne întoarcem trei! El s-a gândit că dacă plecăm doar o lună, cine știe, poate nu se prinde. Cu alte cuvinte... vrea să facă un turneu cu mine. Ăsta este adevăratul motiv pentru care vrea o perioadă mai lungă pentru luna de miere, dar vedem, încă negociem cu perioada”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest