Ultima înfățișare la Judecătorie s-a lăsat cu un scandal monstru! Laurette, amenințată de fostul iubit chiar în fața polițiștilor

 

Laurette şi fostul ei iubit, Mihai, s-au întâlnit astăzi, din nou în faţa judecătorilor. După ce săptămâna trecută, a fost nevoie de intervenţia poliţiei ca scandalul dintre ei să fie aplanat, astăzi, au fost audiaţi amândoi în procesul pentru fetiţă.

Fotomodelul a ieșit din curtea Judecătoriei și a oferit un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre comportamentul extrem de violent al fostului său iubit, care a îndrăznit să o jignească chiar în fața polițiștilor.

”O zi plină cu emoții. Am fost mult mai panicatp pentru că el are un comportament violent atât fizic, cât și verbal și nu știu dacă ați văzut în imagini și aici în fața judecătoriei m-a înjurat. A fost nevoie ca poliția să  îi atragă atenția pentru că a început să mă înjure și să mă facă în toate felurile și începuse să țipe la mine. Dacă aici are curajul să țipe și să urle la mine, imaginați-vă cum se purta acasă. Probabil se simte frustrat interior când o femeie e mai puternică decât el”, a declarat Laurette pentru ”Star Magazin”.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest