Ultimele pregătiri pentru ceremonia de incinerarii a Cristinei Ţopescu! Informaţii în timp real/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost adus la Crematoriul din Vitan Bârzeşti! Regretata jurnalistă va fi incinerată, în prezenţa familiei şi a apropiaţilor. Printre aceștia se numără şi Ştefan Bănică Jr, fostul iubit al prezentatoarei, care a adus şi un buchet de trandafiri albi.

Paparazzii Spynews.ro au obţinut singurele imagini cu sicriul, în care se află trupul neînsufleţit al jurnalistei, înainte de ceremonia de incinerare. Despărţirea de Cristina Ţopescu va avea loc la ora 13:00, astăzi şi se va oficializa şi o mică slujbă de pomenire.

Motivul pentru care şi-a dorit să fie incinerată

Rudele Cristinei Ţopescu au mărturisit că au ştiut dintotdeauna de dorinţa jurnalistei de a fi incinerată, chiar dacă în presă s-au vehiculat alte informaţii.

„Aceasta a fost dorința ei, exprimată în mai multe rânduri familiei.Cristina credea că așa e mai aproape de libertate, de viață, de Dumnezeu și de sufletul animalelor pe care le iubea”, a mai declarat familia jurnalistei.

Rezultatele necropsiei pe inimă

Inima Cristinei Ţopescu a fost supusă necropsiei şi analizelor suplimentare, iar în urmă cu puţin timp, au fost date pe mâna presei, rezultatele prezentate de medicii legişti de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov.

Se pare că inima regretatei jurnaliste era mult mai grasă decât nivelul normal, iar acest aspect ar fi putut conduce la un infarct. Mai mult de atât, intervenţia a fost migăloasă şi a durat peste două ore, timp în care medicii legişti au studiat organul vital. Potrivit surselor medicale, între muşchii inimi ar fi fost detectat un strat neobişnuit de grăsime.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest