Un bărbat implicat într-un accident de motocicletă s-a filmat luându-și adio de la cei pe care-i iubea! Ți se va face pielea de găină

 

Un bărbat a căzut la 15 metri într-o râpă și crezând că se află pe moarte, a înregistrat un mesaj video pentru când va fi găsit. 

Conform The Independent, Kevin Diepenbrock este un bărbat în vârstă de 41 de ani care s-a filmat într-un cadru ce seamănă cu o pădure după un accident de motocicletă, iar vehiculul lui poate fi auzit în fundal. Kevin a filmat momentele în octombrie, atunci când a avut loc accidentul lângă granița dintre Tennesse și North Carolina. 

Bărbatul a fost lovit grav, iar ajutorul n-a sosit la scurt timp, așa că după ce a văzut că și prietenul său a murit din cauza impactului, a început să se filmeze spunându-și potențialele ultimele cuvinte, neștiind că avea să supraviețuiască.

”Bună tuturor. Am făcut-o de oaie, asta e tot ce pot să spun. La aproape 10:30 în dimineața asta. De atunci sunt întins aici, la aproape 15 metri adâncime într-o râpă. Vreau doar să vă spun că vă iubesc. Îmi cer iertare că am fost prost, dar știți că așa sunt eu. Ne vedem curând”, a spus bărbatul în fața camerei. 

ABC News confirmă că bărbatul a fost salvat abia la 27 de ore de la căderea fatală în râpă. 

”Niciodată să nu uiți să le spui celor dragi că-i iubești. Doar la asta m-am gândit cât am stat în râpă. Niciodată nu o spui de suficiente ori”, a mărturisit bărbatul pentru WATE. 

În urma accidentului, bărbatul supraviețuitor a suferit fracturi la nivelul șirii spinării și și-a rupt 12 coaste. 

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest