Un cuplu de fațadă! Nicoleta și Mădălin de la „Dragoste fără secrete” au mințit că sunt împreună! "Încă am sentimente pentru Alexandru"

 

Cuplul controversat Nicoleta și Mădălin nu încetează să uimească! În fiecare zi ies lucruri noi la iveală, în ceea ce privește relația celor doi concurenți de la „Dragoste fără secrete”.

 În cadrul emisiunii „Acces Direct”, Nicoleta, Mădălin, Alexandru și iubita acestuia au vorbit despre relațiile pe care le au, iar în timpul conversației, Nicoleta a recunoscut că încă mai ține la Alexandru. Nu doar atât! Se pare că, Mădălin a venit în cel mai tare experiment de televiziune, pentru a o ajuta pe Nicoleta să se împace cu Alexandru, dar în același timp și pentru a avea o șansă la premiu!

"Am avut sentimente pentru el şi încă mai am. Nu am nicio relaţie cu Mădălin. Când m-am înscris la emisiune eram certaţi şi apoi ne-am împăcat. Dar apoi nu am mai avut ce face pentru că noi eram înscrişi în emisiune cu alţi parteneri. Eu când m-am împăcat cu Alexandru el începuse o altă relaţie", a spus Nicoleta la "Acces Direct".

"Recunosc că nu am nimic cu Nicoleta. Am zis să-i fac un dublu bine ei şi unul mic mie. M-a întrebat dacă vreau să particip cu ea la emisiune. I-am spus că nu aş vrea, că nu e normal, dar când mi-a spus că are un iubit în emisiune am acceptat pentru că am vrut să o ajut. Motivaţia mea este apartamentul", a spus Mădălin.

"Noi am venit ca să câştigăm apartamentul. Eu şi iubita mea suntem un cuplu", a spus Alexandru.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest