Un "înger" a salvat un băiat de la moarte! Ce s-a întâmplat după te va face să plângi

 

Lecţiile de viaţă trebuie învăţate de pretutindeni pentru că se află la fiecare pas. Poate nu mulţi le văd, dar dacă deschizi suficient de larg ochii, vei reuşi să înveţi într-o zi cât alţii într-o viaţă.

SFAT: Uită-te în jur! 

Mai departe vei avea de citit o poveste cu o morală incredibilă. Totul începe aşa: în sala de aşteptări, un tată disperat cu fiul în stare gravă aşteaptă medicul să vină să-l opereze.

Un medic a intrat în grabă în spital, după ce fusese chemat de urgenţă pentru o operaţie. După ce şi-a schimbat hainele, a mers direct în sala de operaţie.

Înainte de asta, acesta s-a întâlnit cu tatăl băiatului în caz de urgenţă pe hol.

- De ce v-a luat atât de mult timp să ajungeţi? Nu ştiţi că viaţa fiului meu este în pericol? Nu vă asumaţi responsabilitatea pentru nimic? A ţipat nervos tatăl.
- Îmi pare rău, nu eram în spital, am venit cât am putut de repede atunci când am primit telefonul... Acum aş vrea să ne liniştim pentru a-mi putea face treaba, i-a spus zâmbind medicul.
- Să mă liniştesc?! Dacă fiul dumneavoastră ar fi în această cameră acum, v-aţi putea calma? Dacă propriul dumneavoastră fiu ar fi pe moarte, ce aţi face?
- O să vă spun ceea ce scrie în Cartea Sfântă: Din ţărână ne naştem, în ţărână ne întoarcem. Domnul să fie lăudat. Medicii un pot prelungi vieţi, facem doar tot ceea ce ne stă în putinţă, cu voia lui Dumnezeu.
- Să dai sfaturi atunci când nu eşti implicat direct, nu-i greu.

Atunci, medicul s-a dus în sala de operaţii. După o intervenţie de câteva ore bune, medicul a ieşit fericit şi i-a spus tatălui: "Mulţumită lui Dumnezeu, fiul dumneavoastră a fost salvat! Dacă aveţi nelămuriri întrebaţi-o pe asistentă!". Apoi a plecat grăbit.

- De ce este atât de arogant? Nu mai putea aştepta câteva minute ca să-i pot pune câteva întrebări despre starea de sănătate a fiului meu? i-a spus tatăl asistentei.
- Fiul său a murit ieri într-un accident de maşină, era la înmormântare atunci când l-am sunat pentru operaţia fiului dumneavoastră. Acum, că a încheiat operaţia şi fiul dumneavoastră este în siguranţă, s-a întors la înmormântare.

MORALA: Nu judeca fără să ştii ce se află în spatele fiecărui om căruia îi pui o etichetă.
Sursă: pentrusuflet.com

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest