Un model celebru, mărul discordiei între Daria Radionova și Alex Bod! De ce nu s-a mai întors rusoaica în România/ VIDEO

 

S-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori! Iar când părea că apele s-au mai liniştit, s-au despărţit, din nou! De ce nu s-a mai întors Daria în România, de când a plecat în Londra, dar şi cine a fost mărul discordiei în relația ei cu Alex Bodi.

Dacă în urmă cu aproape o lună aflam că Daria Radionova și-a facut bagajele și a plecat din vila din Tunari a lui Alex Bodi și au început să circule mai multe zvonuri referitoare la despărțirea celor doi, iată că acestea s-au concretizat și se pare că motivul despărțirii este gelozia. Mai precis, se pare că toată supărarea a pornit de la faptul că Alex Bodi începuse să îi aprecieze postările Mădălinei Ghenea, lucru care a scos-o din sărite pe rusoaică.

Din cauza gestului făcut de iubitul ei, Daria Radionova și-a făcut bagajele și a părăsit România. Așadar că planurile celor doi pentru nuntă s-au cam dus pe apa sâmbetei, deși păreau că sunt de nedespărțit, mai ales că șatena i-a fost sprijin moral afaceristului în cea mai grea perioadă a vieții sale.

Ce spuneau Alex Bodi și Daria Radionova de nuntă

Înainte de neînțelegeri, Alex Bodi și Daria Radionova au acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care au mărturisit că iubirea lor este atât de puternică încât nu se văd niciodată unul fără celălalt.

Mai mult decât atât, cei doi au dezvăluit că au discutat și despre nuntă, iar afaceristul a mărturisit că, în ciuda mariajelor eșuate de care a avut parte, este pregătit să se căsătorească din nou.

”Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a spus Alex Bodi într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest