Un nou conflict la „Dragoste fără secrete”! Două cupluri şi-au declarat război „Te arunc de pe balcon” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Tensiunile au atins cote maxime la „Dragoste fără secrete”. Noul cuplu format din Cristi şi Mădălina a declarat război cuplului format din Carmen şi Cătălin. Mai precis, Cristi şi Carmen şi-au aruncat cu replici dure, iar ceilalţi concurenţi au fost părtaşi conflictului.

Totul a început de la o „glumă”. Cristi, partenerul Mădălinei a ironizat-o pe Carmen că mănâncă mult şi că din cauza ei nu s-a putut concentra la filmul pe care trebuia să îl vizioneze. Pentru că iubita lui Cătălin s-a simţit atacată de acesta, reacţiile ei, nu au întârziat să apară.

„Să ştii că te arunc de pe balcon şi poate te învineţesc cumva, mai ştii. Nu ştii că am avut problema asta. Am prins-o pe Rozy şi s-a învineţit” a spus Carmen.

„Dar cum să mă prinzi tu de mână sau de ce să mă prinzi tu de mână. Eu nu mă pun cu Carmen” a răspuns Cristi.

Odată ce a observat atacul la adresa persoanei iubite, Cătălin a intrat şi el în jocul replicilor şi a atacat cuplul format din Cristi şi Mădălina.

„Nu prea se compară. Cuplu sudat în două zie, așa, să câştigaţi apartamentul. Multe cupluri au plecat aşa, astea care aveau o lună două. Toate au plecat. Sper să fiţi voi excepţia.” a spus Cătălin.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest