Un nou cuplu la „Dragoste fără secrete”! Mădălina, din nou, în experimentul de televiziune: „Am avut discuţiile înainte”

 

Una dintre cele mai controversate prezenţe de la „Dragoste fără secrete” s-a întors în emisiune. Dar de data asta, cu un alt partener. Mădălina, căci despre ea este vorba, concurează, din nou, pentru premiul cel mare, cu Cristi, un tânăr îndrăgostit nebuneşte de aceasta.

După ce a format un cuplu cu Alexandru, cel care oscila între aceasta şi Flory, şi cu care urma să aibă şi un copil, Mădălina a revenit în emisiune cu altcineva. Din păcate, nu a vrut să păstreze copilul, pe motiv că nu era pregătită să fie încă mamă.

Cristi este un tânăr plin de energie, entuziasmat de proiectul în care participă şi a declarat că este sigur de sentimentele pe care i le poartă Mădălinei, altfel nu ar fi acceptat să facă parte din competiţie.

"Eu am trecut direct la treabă. Decât să suport un munte de haine. Troller-ul ei mi s-a părut o gaură neagră. Scotea, scotea și când aveam impresia că nu e nimic, tot mai scotea. Șifonierul e obez. Din moment ce sunt aici, am avut discuțiile înainte, sunt sigur că țin la ea. Plus că eu nu fac nimic fără să fiu sigur." a declarat Cristi.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest