Un nou cuplu la "Dragoste fără secrete"! Valentin şi Simona, pregătiţi să câştige marele premiu VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Valentin şi Simona s-au angrenat în competiţia "Dragoste fără secrete" şi sunt pregătiţi să câştige apoartamentul mult dorit de toată lumea.

Valentin şi Simona sunt doi tineri de 21, respectiv 19 ani, iar ieri seară au intrat în experimentul de televiziune, atât pentru a-şi testa relaţia, cât şi pentru marele premiu. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani şi şapte luni, iar de atunci sunt împreună şi se iubesc nebuneşte.

În ciuda faptului că nu locuiesc împreună, sunt logodiţi şi fericiţi. Apartamentul "Dragoste fără secrete" ar reprezenta pentru ei locuşorul de nebunii, în care şi-ar putea întemeia o familie.

"Suntem din comuna Mogoşoaia, judeţul Ilfov. Suntem de 2 ani şi 7 luni împreună. Ne-am cunoscut pe stradă! Nu locuim împreună, dar stăm aprope. Eu sunt ospătar şi ea a lucrat la un supermarket. (N.r. inelul de logodnă) a fost cadou de ziua ei, când a făcut 18 ani.", a declarat Valentin la "Dragoste fără secrete".

"A fost aşa, eram mai tineri... Acum am 19 ani", a adăugat Simona.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest