Unde a dus-o Dacian Varga pe Maria Constantin! Câţi bani dă pentru răsfăţul iubitei lui VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Dacian Varga scoate bani grei din buzunar, pentru răsfăţul Mariei Constantin. Şi are şi motive! Fotbalistul a dus-o pe frumoasa lui iubită într-o vacanţă de vis! Cum s-au distrat şi mai multe detalii despre momentele de relaxare, vă spunem imediat.

Cei doi porumbei se relazază în vacanţă. Soare, plajă, relaxare, de asta are parte blondina alături de iubitul ei. Acesta a dus-o în Bulgaria, unde s-au relaxat şi s-au bucurat unul de prezenţa celuilalt. Dacian Varga a fost extrem de grijuliu cu Maria Constantin, a răsfăţat-o cu cele mai bune preparate de la cele mai exclusiviste restaurante din zonă, iar asta nu a fost nimic.

Pentru vacanţa din Bulgaria, sportivul a scos aproximativ 2500 de euro, numai pentru câteva nopţi. Dar Maria Constantin se simte bine alături de confidentul ei, indiferent de locul în care se află.

Maria Constantin şi Dacian Varga, un cuplu de excepţie

Maria Constantin şi-a găsit dragostea, după ce a trecut printr-un divorţ dureros de Marcel Toader. Chiar dacă mulţi nu prea le dădeau şanse, iată că cei doi au dovedit că atunci când este dragoste adevărată nimic altceva nu mai contează.

„Cred că fiecare are dreptul la o viaţă personală, o viaţă privată, o viaţă de familie, alături de cine îi este drag. Viața mea este mai liniștită, de când am oameni dragi lângă mine, care mă iubesc”, a declarat, pentru Antena Stars, Maria Constantin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest