Unul munceşte, altul se distrează! Cătălin, injurii la adresa lui Carmen de la „Dragoste fără secrete”: „I-am zis ca e necalculată”

 

Cătălin dansa cu roboţelul făcut din sticle, în timp ce Carmen făcea curăţenie în apartamentul lor de la „Dragoste fără secrete”. Lucru care nu a deranjat-o pe concurentă. Ci din contră. „Eu făceam curat, el se distra cu roboţelul” a mărturisit amuzată partenera lui Cătălin.

Înainte de a li se arăta momentul care a vut cele mai multe vizualizări, Cătălin a ţinut să îşi ceară iertare faţă de iubita lui, deoarece a jignit-o. Se pare că acesta, nu a folosit cuvintele potrivite şi a fost înţeles greşit.

„I-am zis că e necalculată. Voiam să îi zic că ea este slabă şi eu sunt cel puternic.” a declarat Cătălin

După ce au vizionat cel mai urmărit moment dintre ei, din decursul dimineţii, prezentatoarea Bianca Sârbu a întrebat-o pe Carmen ce anume a atras-o la Cătălin. Iar răspunsul ei a fost: „talentul”, lucru ce nu ne uimește dacă analizăm istoricul din competiţia „Dragoste fără secrete” al concurentului.

Cătălin este unul din preferaţii telelespectatorilor, atât pentru starea de bine pe care o emană de fiecare dată, cât şi pentru abilităţile artistice. De fiecare dată, concurentul îi delectează pe cei care îl urmăresc live pe www.dragostefarasecrete.ro cu vocea lui caldă.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest