Vă mai aduceţi aminte de "Party in Transilvania"? Marius Dragomir, amintiri de dincolo

 
+2 click pentru
galerie

A fost, pentru câteva secunde, într-o altă lume şi a văzut lucruri care mai de care mai ciudate. Cântăreţul Marius Dragomir a intrat în moarte clinică, dar a reuşit să se întoarcă la noi. Şi asta nu-i tot. De mic, artistul şi-a dat seama că are puteri paranormale şi poate vedea în viitor

Deşi pentru unii pare imposibil, există viaţă şi după moarte. Marius Dragomir a simţit asta chiar pe pielea lui. Din cauza unui infarct, inima cântăreţului n-a mai bătut pentru câteva secunde.

Pentru câteva clipe, artistului i-au apărut în faţa ochilor imagini care depăşesc normalul.

"Am văzut şi nişte fiinţe care m-au escortat, fiinţe luminoase, lucruri deosebite, simboluri care sunt foarte greu de explicat. Erau nişte forme care oscilau între forma omanoidă şi forma nedefinită", a povestit artistul. Chiar dacă a trecut prin moarte clinică, Marius Dragomir era atras dinainte de paranormal. "Odată cu experienţa aceasta mi-am dat seama care ar putea fi, ca să spun aşa, că nu poţi să fii sigur, dar care ar putea fi rolul meu pe pământ şi în afara de muzică ce mai am de făcut".

Mai mult, artistul a avut de mic primele previziuni. "E momentul să spun că acest har de la Dumnezeu îl am de foarte mic, eram vizionar. Am ştiut de soţii Ceauşescu că în '89 vor muri, nu i-am văzut împuşcaţi, dar ştiam că se va termina. Am prevăzut la 6-7 ani cutremurul din '77".

Deşi a fost cu sănătatea la pământ, Marius Dragomir a depăşit perioada critică prin care a fost nevoit să treacă.
"Nu trebuie să întind coarda prea tare că se poate rupe, dar pot să spun că am început să mişc un pic, să mai conduc. Eu zic că este un început bun".

Un început bun care să vă aducă multă sănătate ca să vă putem asculta la cât mai multe concerte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest