Vacanţa de Paşte vine cu surprize la Divertiland. Expoziţie de Fluturi Tropicali, muzică bună şi Hippie Flower Power

 

Divertiland Playland vine in intampinarea Sarbatorilor Pascale, cu o expozitie de Fluturi tropicali vii, concerte extraordinare si cel mai vesel eveniment tematic al primaverii, Hippie Flower Power.
Sarbatorim zilele frumoase de vacanta intr-o atmosfera libera, plina de flori, de zambete, iubire, pace si culoare. Asadar, intr-un decor insorit, vom avea parte de ateliere creative ( pictura, origami, confectionarea coronitelor de flori, tobe-tobe, etc. ), muzica  vesela pe gustul tuturor, recitaluri Omar Arnaut (castigator Next Star) si Mihai Traistariu si nu in ultimul rand, oferim ocazia celor mici, dar si celor mari, de a se intalni si interactiona cu gingasii fluturi tropicali vii, in cadrul unei expozitii unice aflate in premiera la Divertiland Playland.
Pe langa toate acestea, nu vor lipsi spectacolele cu premii la scena, hippiotii care vor impleti si colora codite in stil Flower Power si fotografii care vor captura cele mai interesante si haioase momente.
Divertiland Playland reprezinta locatia perfecta pentru organizarea unor astfel de evenimente, prin adaptabilitatea spatiului, prin accesibilitatea locatiei si prin faptul ca vine cu o completare pe parte de distractie, prin intermediul atracțiilor unice puse la dispozitia vizitatorilor. Astfel, pe langa evenimentele tematice pregatite, vizitatorii vor putea petrece cateva ore de distractie in familie, testand singura partie acoperita de schi din Romania, derdelusul, peretele de escalada, dar si noua atractie, plina de adrenalina, Bungee Dome.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest