Valentina Pelinel nu spune nu unui al doilea copil

 

Acum când Alina Vidican şi fostul acţionar de la Dinamo sunt doar la un pas de divorţ, Valentina Pelinel se gândeşte la al doilea copil.

"Acum este timpul lui Milan", a spus fotomodelul pentru replicavedetelor.ro.

Însă nu spune NU unui al doilea copil. Valentina Pelinel are în plan să-i facă un frăţior sau o surioară lui Milan Cristian. Dar până atunci blondina îşi dedică timpul în totalitate băieţelului ei.

"Timpul meu este acum timpul lui, al nostru. Evident că îmi place să am grijă şi de mine pentru că dacă mama nu este ok nici copilul nu este ok", a mai spus Valentina.

Ei bine, curioşii se întreabă ce face mămica atunci când merge la cumpărături şi trebuie să-l lase pe bebele poznaş acasă.

"Este evident şi cred că şi normal ca atunci când mă aflu altundeva decât acasă să mă gândesc ce mai are nevoie Milan. Însă acum este prea mic chiar şi pentru jucării. Deocamdată comunicăm, ne atingem, ne zâmbim, ne privim intens şi ne bucurăm de foarte mult timp petrecut împreună", a dezvăluit vedeta.

Şi... cu siguranţă întreaga viaţă i s-a schimbat Valentinei de când a apărut pe lume Milan Cristian.

"Oboseala, tensiunea şi grija sunt stări normale când alăptezi, dar zâmbetul lui te face mai puternică şi te ajută să mergi mai departe, să te obişnuieşti cu noul tău program pentru că este cert... viaţa ta nu va mai fi niciodată ca înainte însă acum este cu adevărat plină de sens”, a conchis ea.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest