VARA ASTA DISTRACTIA SE MUTA LA SUPER PARADISE, IN DIVERTILAND!

 

Cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, Divertiland Water Park, isi va deschide portile anula acesta pe 10 iunie si ii invita pe toti cei care vor sa aiba parte de o vara de neuitat, sa experimenteze noua zona dedicata distractiei: Super Paradise.

Pentru sezonul 2016, Divertiland Water Park a pregatit un nou proiect intitulat Super Paradise, ce mizeaza pe experiente noi, servicii V.I.P. in zona „Experience Zone” si 2 restaurante noi care vor intregi experienta culinara, cu preparate americane si grecesti, pline de savoare. Suprafata totala a proiectului este de 30.000 m2 si cuprinde doua piscine noi cu apa incalzita, pentru copii si adulti, 200 de sezlonguri si doua restaurante noi: LNKO si American Diner. 
 
Oferta cu care Divertiland vine in intampinarea vizitatorilor anul acesta cuprinde aproape 100.000m2 de distractie, 22 de tobogane pentru toate varstele, 11 restaurante, 5 baruri, o piscina cu valuri, o plaja cu nisip, o zona destinata copiilor, o piscina olimpica incalzita pentru adulti, si una pentru copii, lectii de surf, ore de fitness, oferte si promotii zilnice.
 
Divertiland ii asteapta pe toți cei ce vor sa-si petreacă zilele calduroase de vara pe strada Divertismentului, nr. 1, Chiajna, langa Kika Militari. Pretul unui bilet de intrare porneste de la 25 de lei si poate ajunge pana la 65 de lei, in functie de ziua in care vizitatorul vine in parcul acvatic si de varsta acestuia. In acelasi timp, sistemul de vanzari de bilete online confera acces la oferte speciale si exclusive.

Afla mai multe despre Divertiland AICI.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest