Vara se apropie la Divertiland Waterpark! Tu ai inceput sa te pregatesti?

 

Vara se apropie cu pasi repezi si, oricat de ocupati ati fi cu programul zilnic si cu vremea mohorata de afara, trebuie sa va pregatiti din timp pentru sosirea ei.

Divertiland Waterpark cunoaste acest lucru, drept pentru care a lansat deja o oferta irezistibila pentru abonamentele de sezon la pretul excelent de 399 de lei. Ce trebuie stiut, insa, este ca numarul de astfel de pachete este limitat. Prin urmare, oricine isi doreste o vara de neuitat ar trebui sa se grabeasca!


Astfel, pe langa abonamentul la Waterpark, se va primi ca bonus si un abonament la Divertiland Playland, valabil pana la sfarsitul lui 2016. Abonamentele de sezon inseamna o vara plina de distractie la piscina cu valuri, un bronz bun pe Raul lenes, tobogane pe care te poti lua la intrecere cu prietenii, concerte si multe premii surpriza.

Si pentru ca experienta la distractie sa fie completa, Divertiland Aqua Park se extinde anul acesta cu doua piscine noi cu apa incalzita, una pentru copii si una pentru adulti unde veti putea innota in voie. 


Afla AICI  cum poti beneficia si tu de o vara de neuitat. Vara se apropie! Pregateste-te din timp, cu Divertiland!

A.C.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest