Vedeta care îşi ameninţă iubitul! Ce i-ar face dacă ar afla că a înşelat-o! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Vedeta care nu ar putea trece peste infidelitatea iubitului a făcut dezvăluiri, în premieră, despre această situație. Mai mult, a spus şi cum s-au cunoscut, dar și cine este cel gelos în relație.

Like Creaţa, căci despre ea este vorba, într-un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars a oferit detalii din culisele relaţiei sale. Se pare că vedeta este posesivă atunci când vine vorba de partenerul ei de viaţa, dar nu a ajuns încă la stadiu de a-i verifica telefonul. Totodată, aceasta a mărturisit că este foarte fericită alături de el, datorită modului în care o tratează, cât şi susţinerii pe care i-a oferit-o ori de câte ori, a avut nevoie.

„E un om deosebit. Mă înţelege şi mă susţine. Cât timp sunt fericită, şi el e fericit. Mi-a zis sa fac tot ce mă face pe mine fericită. Acum că e mai gelos uneori... Şi eu sunt geloasă şi posesivă. (...) Nu îi controlez telefonul. Ce rost are să îmi fac singură probleme, mai bine stau liniştită. Dacă într-o relaţie nu există încredere, nu mai este relaţie.” a declarat Like Creaţa pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest