Vedetă însărcinată, acuzații grave la adresa lui Cristian Boureanu! Ioana se comportă la fel ca tatăl ei?

 

Dana Roba este foc şi pară pe Cristian Boureanu! Fosta iubită a lui Nicolae Guţă este de părere că fostul politician este de vină pentru tot ceea ce se întâmplă. Culmea, diva a povestit că minora a făcut fix ce a văzut acasă.

Ei bine, după tot acest scandal, toată lumea mondenă a izbucnit! Şi cea care a fost cea mai acidă, a fost de departe Dana Roba!


"Cristian Boureanu a dat dovadă de nima-n drum și plin de praf pentru că și-a bătut fata în stradă! Ce nu înțelege ca fata face ce a văzut în casă, că bea alcool și ca pleacă de-acasă nu seamănă pe nimeni decât pe el, ca doar nu semănă pe vecinul din scara alăturată", a spus Dana pe pagina sa de socializare.

"Cu bătaia nu faci om, eu știu ce înseamnă să iei bătăi de genul ăsta, astea nu m-au făcut mai bună sau mai iubitoare faţă de tatăl meu, ci din contră, voiam să evadez și să nu-l mai văd. Îmi lăsa vânătăi pe corp și îmi smulgea părul din cap , pe lângă asta agresându-mă și verbal. Astfel de persoane nu se pot numi taţi, doar niște escroci!"
, a mai spus fosta iubită a lui Nicolae Guță.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest