Vedetele din România care au picat examenul de BAC! Ce notă rușinoasă a luat Iuliana Luciu

 

Astăzi tinerii care au dat Bacalaureatul au aflat rezultatele. Dacă pentru unii a fost un prilej de bucurie, pentru alții a fost unul de tristețe, așa cum a fost și pentru vedetele din România care au picat examenul de BAC cu note... rușinoase!

Iuliana Luciu, Margherita de la Clejani, Ionel Dănciulescu, Ianis Zicu sunt câteva nume de pe lista vedetelor din România care au picat examenul de BAC! Dar să o luăm cu începutul!

Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu a primit 3,30 la proba orală de Limba și Literatura Română. A doua oară a fost cu noroc și la următoarea sesiune a reușit să obțină nota de 7,45. Un alt nume răsunător în lumea mondenă, mai ales în ultima vreme, după ce a fost prinsă drogată la volan, Margherita de la Clejani a picat examenul de bacalaureat, nu o dată, ci de două ori! Ulterior, fata Clejanilor a reușit sa primoveze și a obținut 6,40 la Română, 5, 20 la Istorie și 6,35 la Geografie.

Printre vedetele care nu au promovat se numără și fotbaliștii Ionel Dănciulescu și Ianis Zicu. Sportivii nici măcar nu s-au putut prezenta la examenul de Bacalaureat din cauza antrenamentelor de la care nu au putut să lipsească.

Si dacă până acum am avut actrițe, cântărețe, sportivi, de pe listă nu puteau lipsi nici oamenii politici. Un reprezentant al acestora este Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5 al Capitalei care a fost prins copiind la examenul de BAC motiv pentru care a fost dat afară din sală. După un an, a reușit să îl promoveze.

Din păcate, lista numelor este prea mult lungă ca să continuăm articolul, însă suntem siguri că experiența rușinoasă de a pica BAC-ul va rămâne pentru totdeauna adânc întipărită în memoria vedetelor menționate mai sus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest