Veste dramatică despre Valentin Uritescu. Unde a ajuns să locuiască la 80 de ani

 

Valentin Uritescu, în vârstă de 80 de ani, suferă de Parkinson de peste 30 de ani, iar recent, actorul a luat o decizie radicală. A cerut familiei să îl ducă într-un centru medical,  unde beneficiază de îngrijire de specialitate.
 
„Tatăl meu este bine acum, se află într-un loc unde îi priește. El a cerut să fie dus într-un centru medical, unde toată lumea îl răsfață, i se face și masaj. Boala lui necesită îngrijiri speciale, trebuie să fie asistat medical. Mi-a cerut să îi duc o pălărie de soare, am una din Santorini, ca să iasă în curte. Eu și mama mergem mereu la el’, a declarat fiul actorului, Bogdan Uritescu, pentru impact.ro. 

Cu ceva timp în urmă, Valeria Uritescu, soția actorului, dezvăluia că starea de sănătate a soțului ei oscilează între bine și foarte rău, iar schimbările sunt total neașteptate.

 „Sunt zile în care soţul meu nu poate vorbi. Recunoaşte lumea din jur, dar de multe ori nu poate vorbi. Alternează zilele bune cu cele proaste, dar chestiunea cea mai dură stă în faptul că nu putem şti niciodată, nu putem anticipa care e ziua acea bună, ca să ne pregătim pentru ea. Sau, poate exista un ceas sau două mai liniştite, mai vesele chiar, şi apoi, din nou, o cufundare în întuneric, în starea aceea pe care nu o pot descrie şi care-l stăpâneşte de ani buni, încoace, declara Valeria Uritescu pentru playtech.ro. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest