Victor Pițurcă i-a declarat război Vicăi Blochina! Decizia radicală luată de fostul selecționer în privința mamei copilului său

 

Un nou scandal de proporții ocupă primele pagini ale tabloidelor din România. Victor Pițurcă i-a declarat război total Vicăi Blochina! Ce decizie radicală a luat fostul selecționer în privința mamei copilului său?

Vica Blochina și Victor Pițurcă au trăit o frumoasă poveste de dragoste, pe ascuns, timp de 16 ani. Idila celor doi a avut loc în timp ce fostul selecționer era căsătorit cu aceeași femeie alături de care se află și în ziua de astăzi. Mai mult de atât, din relația lor a fost născut și un băiețel, pe care soția lui Piți l-a acceptat in familie și pe care l-a tratat ca pe fiul ei, dat fiind că micuțul preferă să locuiască mai mult cu tati în ultima perioadă.

Victor Pițurcă i-a declarat război Vicăi Blochina!

Și chiar dacă fiul ei preferă să stea mai mult în compania tatălui său, Vica Blochina nu este deranjată deloc de acest aspect, ci din contră, se bucură de timpul petrecut singură la maximum. Și spunem singură pentru că după aventura cu Piți, blondina nu a mai găsit pe nimeni demn să îi fie alături.

Însă asta nu este tot, Vica Blochina a spus în repetate rânduri că Victor Pițurcă a fost dispus să își părăsească familia, cu soție cu tot, pentru a-i fi partener pe eternitate, vorbe care l-au deranjat din cale-afară pe fostul selecționer.

Potrivit playtech.ro, Piți a fost atât de deranjat de spusele fostei amante, încât nici nu îi mai spune numele, ci a ales un alt apelativ: „acea ființă”. Mai mult decât atât, antrenorul îi plătește strict pensia alimentară stabilită prin lege de 9.000 de euro, fără să „îi scape” vreodată vreun leu în plus.

Unde mai puneți și faptul că cei doi nu vorbesc niciodată direct. Adică toate aspectele legate despre educația și creșterea micuțului lor, au loc prin intermediari.

În urmă cu ceva timp, Vica Blochina mărturisea că unul dintre motivele pentru care nu își găsește sufletul pereche este din cauza greșelilor din trecut pe care le-a făcut, intervenind în familia lui Piți.

„Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau.", mărturisea Vica Blochina


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest