Vica Blochina a încurcat-o rău de tot! A fost la un pas de executare silită! „Mi-au lipit hârtia pe uşă”/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Vica Blochina a început anul cu stângul! Vedeta a fost la un pas să fie dată afară din casă, din cauza unui motiv de-a dreptul incredibil! Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, blondina a vorbit cu lux de amănunte despre situaţia în care se află.

Nici bine nu a intrat în 2020, că era să o păţească! Vica Blochina a fost la un pas de executare silită, după ce o bună bucată de timp nu şi-a plătit întreţinerea, motiv pentru care a acumulat o datorie fabuloasă! Nici mai mult, nici mai puţin de 144 de milioane de lei!

Fără să stea pe gânduri, vedeta şi-a contactat avocatul care i-a spus că are de ales: ori plăteşte suma imensă, ori va fi dată afară din casă. Chiar dacă banii erau alocaţi unei vacanţe în Los Angeles, Vica Blochina a ales să scape de datoria, din cauza căreia ar fi fost aruncată pe drumuri.

„Nu am plătit întreţinerea. Iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătească, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la baca am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. (...) Cred ca vreau sa mă mut în chirie, că ies mai ieftin. (...) Am dat 300 de mii pe euro pe apartament" a spus Vica Blochina, în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest