Victor Slav cuprins de o tristeţe profundă! Nu poate fi aproape de fetiţa lui: „Este greu”

 

Fetiţa lui Victor Slav şi a Biancăi Drăguşanu este ca o prinţesă răsfăţată şi iubită necondiţionat de aceştia. Dar programele încărcate ale celor doi, nu le permit să fie întotdeauna aşa des alături de ea, după cum şi-ar dori.

Victor Slav este extrem de trist, pentru că nu îşi poate vizita fetiţa suficient de mult, precum ar vrea. De aceea, acesta şi-a făcut planurile din timp, pentru ziua de naştere a Sofiei.

Micuţa Sofia stă cu bunicii

Fiica lui Victor şi a Biancăi locuiește în Deva, alături de bunici. Astfel, pentru a-și vedea fiica, prezentatorul este nevoit să facă naveta București-Deva, ajungând să o poată vedea numai o dată la două-trei săptămâni.

„A mea este la Deva. O văd o dată la două, trei săptămâni. Stă la curte. Mâncarea de acolo este mâncare de casă. Fetița mea are 2 ani și 7 luni. În momentul de față este OK așa. La 3 ani ne-am gândit să o dăm la grădiniță. Acum căutăm grădinița perfectă. Este bine acolo, pentru că este apropiată și de verișorii ei. Este greu că nu pot să mă duc acolo să o văd la două, trei zile, pentru că avem și noi filmări”, a precizat Victor Slav, pentru VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate