Viorica de la Clejani tună şi fulgeră! Sare la gâtul domnişoarelor care se dau la bărbaţii însuraţi! VIDEO

 

Viorica de la Clejani este extrem de nervoasă pe domnişoarele care se dau la bărbaţii însuraţi, iar pentru a le calma pe cele care nu ţin cont de statutul amoros al reprezentanţilor sexului puternic, artista le-a transmis un mesaj, în direct, la Star News de la Antena Stars.

După ce a postat un mesaj de-a dreptul acid pe instagram despre faptul că nu îşi mai doreşte în lista de prieteni oameni care sunt plini de energie negativă, Viorica de la Clejani a spus lucrurilor pe nume, prin intermediul unui apel telefonic, în exclusivitate pentru Antena Stars:

„Cele mai acide pe Facebook sunt femeile. Da, sunt supărată! Am formulat-o exact aşa cum sunt eu, o persoană pozitivă. Nu suport oamenii care gândesc negativ. Eu vreau persoane pozitive în lista mea, femei frumoase, deştepte. Sunt prea multe care vorbesc fără să gândească, aşa că trebuie să le mai dau peste nas. M-aţi văzut vreodată pe mine despuiată pe facebook sau instagram, sau să mă dau la bărbaţi însuraţi. Nu are treabă cu Ioniţă, că dacă ar avea, le-aş tunde în cap!” a spus Viorica de la Clejani, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Viorica de la Clejani, mesaj acid pentru femeile care tânjesc la bărbaţii însuraţi

„Nu mai vreau în lista mea de prieteni, femei urâte şi frustrate, oameni bolnavi psihic, retarzi. Am nevoie de prieteni puţini, dar buni, cu bun simţ, cu o stare pozitivă, nu negativă. Restul să se ducă la balamuc să se interneze. Oamenii aceştia nu au ce căuta în lista mea de prieteni! Mi-e milă de fetele astea tinere, căţelele astea, care sunt ce mai active pe conturile de socializare şi se dau la bărbaţi însuraţi, mai ales la persoane publice. Aveți grijă că vă mănânc...” a scris Viorica de la Clejani


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest