Vrei să arăți perfect de fiecare dată? Greșeli frecvente pe care să le eviți

 
+7 click pentru
galerie

Ne dorim să fim mereu în centrul atenției, admirate pentru felul în care arătăm și date exemplu pentru alegerile vestimentare. De aceea ne străduim să avem un look perfect în permanență. Există totuși, câteva greșeli frecvente care stau în calea imaginii noastre perfecte.

Iată mai jos o listă cu erori pe care e bine să le corectezi :

- Nu lăsa pe mâine ce poți face azi!
Zicala aceasta se potrivește perfect! Ca să eviți să te aranjezi pe fugă înainte să mergi la job e recomandat să-ți pregătești hainele de seara. Dimineața totul va decurge fără stres și grabă, mult mai ușor și vei avea timp să-ți savurezi și cafeaua.

- Să nu te îmbraci potrivit gradelor Celsius de afară
E bină să optezi pentru haine potrivite în funcție de vreme. Să te îmbraci prea subțire sau cu materiale delicate pe o vreme ploioasă, capricioasă îți strică imaginea. Trebuie să înveți să porți cu stil haine călduroase. Un truc simplu e să-ți organizezi garderoba: haine pentru sezonul rece, articole vestimentare pentre vreme ploiasă, răcoroasă și cele pentru vreme însorită. Ideal e să le mixezi atunci când e nevoie.

- Să nu te îmbraci adecvat în funcție de ocazie
O rochie de plajă nu e potrivită pentru birou, la fel cum nici să porți pantofi stiletto la diverse activități dinamice, sportive. E de bun simț, cu toate acestea întâlnim astfel de cazuri tot mai des.

- Să porți haine ce nu corespund mărimii și siluetei tale
Articolele vestimentare prea mici sau prea mari, cumpărate la reduceri sau cu gândul că totuși se potrivesc siluetei tale, strică întreaga imagine pe care o afișezi. Micile imperfecțiuni ies imediat la iveală, de aceea e recomandat să faci alegeri raționale și cumpătate. Această regulă se aplică și la achiziționarea lenjeriei intime, care trebuie să aibă mărimea corectă și să te pună în valoare. Ideală este și cea modelatoare.

- Uiți de micile detalii
Pentru a avea o imagine perfectă trebuie să ții cont de fiecare detaliu. Ca de exemplu, scamele sau firele de păr de la animale trebuie îndepărtate neapărat de pe haine. Poate consideri că nu este un lucru necesar, dar aceste detalii îți dau un aer neîngrijit, chiar dacă ținuta este aleasă corect.

- Nu porți accesorii
Accesoriile fac diferența! Poți arată chic și într-o pereche de jeanși simpli și un tricou. Important este cum accesorizezi ținuta. Un simplu detaliu precum: o eșarfă, o curea sau o mică bijuterie, te scoate din anonimat.

- Nu alegi materiale de calitate sau nu combini culorile
Materialele de calitate îndoielnică îți dau un aer neîngrijit. Optează pentru bumbac, lână, denim, mătase, materiale de calitate cu adevărat confortabile ce îți pun în valoare ținuta. Combinația de culori este de asemenea importantă. Ținuta trebuie să fie armonioasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest