Vrei să-l cucereşti? Iată cum sunt bărbații în amor, în funcție de zodie

 

Fiecare zodie prezintă anumite caracteristici clare, acestea diferă bineînţeles de la om la om, însă unele dintre ele se pot regăsi la toţi nativii unei zodii. Chiar dacă unele persoane cred în predicţiile astrale, iar altele mai puţin, acestea ne influenţează uneori în mod direct felul în care ne comportăm.

Aşadar dacă vrei să ştii cum se comportă un bărbat într-o relaţie, nu trebuie decât să ştii ce zodie este. Iată cum ce ceracteristici poţi întâlni la partenerul tău în funcţie de zodia lui, conform site-ului Slickmen.com citat de sfatulparintilor.ro.

Berbec - Agresiv

Spontan, adorabil, amuzant. Săruta excelent, familist convins și generos. Totuși, vrea mereu să aibă dreptate și devine certăreț și agresiv. 

Taur - Hotărât

Taurul iubește relațiile pe termen lung. Poate fi foarte enervant, însă o face doar că să primească atenție. Sărută bine, dar este încăpățânat. E foarte frumos și hotărât. Dacă își dorește ceva, va avea.

Gemeni -€“ Dublu 

Nu degeaba se spune zodia Gemeni. Bărbatul din această zodie este dual: drăguț, bun ascultător, însă luptător. Copilăros, dar sarcastic, băgăcios, dar de încredere. Are un zâmbet irezistibil. 

Rac -€“ Frumos

Un bărbat atrăgător, cu sex appeal, care sărută foarte bine. Este creativ și iubitor, cu un libido destul de mare. Pasional, spontan, dar răzbunător dacă este dezamăgit. 

Leu - Rege

Atractiv, pasional, are vorbele tot timpul la el. Ești mai mereu vesel, însă când este supărat devine morocănos și infantil. Săruta excelent, însă este destul de previzibil și monoton.

Fecioară -€“ Răbdător 

Bărbatul Fecioară este dominant într-o relație și îi place să aibă ultimul cuvânt. Inteligent, iubitor, loial, respectuos, însă își pierde repede cumpătul atunci când cineva îl dezamăgeste. Nu uită și nu iartă.

Balanță -€“ Neconvingător

Este amuzant, creativ, un un sex appeal unic. Este dulce și iubitor, însă n-ai vrea să îl calci pe bătături. Este răzbunător și poartă dușmănie cu anii. Dacă nu îl superi poate fi foarte romantic. 

Scorpion -€“ Dependentul

Adorabil, glumeț, îndrăzneț, romantic. Sărută foarte bine, este comunicativ și obține întotdeauna ceea ce își dorește. Este foarte protector cu familia sa, iar dacă simte că nu mai este respectat, rupe relația fără să se gândească. 

Săgetător - Promiscuu

Spontan, atrăgător, îi plac relațiile pe termen lung. Cu toate acestea, este mai mult singur pentru că își pierde răbdarea repede. E supărăcios și nu e indicat să stai lângă un Săgetător când este nervos. Este, totuși, un amant excelent. 

Capricorn -€“ Amant pasional 

Inteligent, drăguț, înțelegător, sexy. Poate fi și morocănos și enervant, câteodată. Este irezistibil, dar are tendințe de a munci prea mult și de a pune relația de cuplu pe locul doi. Îi place să gătească și să spună bancuri. 

Vărsător -€“ Ca apa 

De încredere, atractiv, săruta bine. Gândește mult, se străduiește din greu, însă îi place să amâne lucrurile. Când nu doarme este un amant grozav care, însă, își va iubi mai mult animalul de companie decât parteneră. Sunt imprevizibili, dar au multe solicitări. 

Pești -€“ Ideal 

Este bărbatul ideal, iubitor, inteligent, organizat, amuzant, pasional. Îi place să fie în centrul atenției și da mult credit oamenilor. Are atât de multă încredere în oameni și suferă când cineva îl dezamăgeşte.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest