What's Up, de urgenţă la medic! Artistul va fi operat! Primele imagini cu el în suferinţă/ VIDEO EXCLUSIV

 

Problemele se ţine scai de What’s Up! După ce i s-a făcut dosar penal pentru ultraj, din cauza scandalului cu proporţii pe care l-a avut cu actuala iubită, acum artistul se confruntă cu mari probleme de sănătate!

What’s Up urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale, din cauza dublei hernii de disc cu care a fost diagnosticat. În exclusivitate pentru Spynews.ro, artistul a oferit primele intervenţii despre operaţie şi a mărturisit că înainte să ajungă pe masa chirurgicală, trebuie să stea în pat o saptămână, pentru analizele amănunţite.

"Din păcate, viața mă pune la colț și mi-a dat o hernie d-asta de disc, dar nu e nimic, îmi văd de muzică. O să mă operez și totul va fi bine. Am o dublă hernie de disc, dar nu mai e dublă hernie de disc, trebuie să mă opereze. Trebuie să stau în pat o săptămână și după o să mă opereze.", ne-a spus What's Up.

Mai mult de atât, What’s Up a adus în discuţie şi subiectul din cauza căruia a ţinut ocupate primele pagini ale tabloideor. Artistul a mărturisit că pe data zilei lui de naştere, va povesti cu lux de amănunte tot ce s-a înt qmplat în seara în care a fost dus încătuşat la secţie, după ce iubita lui a sunat la 112, pe motiv că ar fi agresat-o.

"O să revin despre tot ce s-a întâmplat în perioada aia, în februarie, probabil de ziua mea. Îmi pare rău pentru felul în care am reacționat și că m-am certat cu iubita tare, dar toate lucrurile au degenerat. Vreau să explic lucrurile acestea și o voi face. Cred că toată lumea știe că îmi iubesc țara, semenii și o iubesc pe iubita mea. Au fost lucruri care nu s-au înțeles, noi mergem înainte.", ne-a mai spus What's Up.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest