Beyonce şi momentele penibile din cariera sa! Diva pe care o ştie toată lumea, departe de imaginea sclipitoare

 

Viaţa de vedetă nu este întotdeauna uşoară. Iar dacă eşti o artistă de renume precum Beyonce cu atât mai puţin. Stilul ei de divă, greu de trecut cu vederea este analizat ori de câte ori vedeta îşi face aparişia. Iată câteva exemple remarcabile sau nu ale artistei.

Când vine vorba de Beyonce, am putea scrie la nesfârşit despre ea şi viaţa sa fabuloasă, despre cariera ei de-a dreptul impresionantă sau despre familia minunată pe care o are. Pentru că da, Beyonce este una dintre acele staruri talentate care merită toată admiraţia noastră. Cântăreaţă, actriţă, femeie de afaceri, designer, soţie şi mamă a unei fetiţe absolut superbe, aceasta a devenit un model pentru tinerele din întreaga lume!

Şi pentru că este o actiţă desăvârşită are o mulţime de stilişti care se ocupă de vestimentaţia şi de cum arată în orice moment. Beyonce a avut, în ultimii 15 ani, o evoluţie stilistică impresionantă. Iată o scurtă recapitulare a apariţiilor sale de la evenimente mondene importante. Se remarcă o diferenţă impresionantă între outfiturile sale de la începutul anilor 2000 şi cele din prezent.

Chiar si Beyonce a facut cateva greşeli vestimentare în timp, dar acum îşi merită cu totul titlul de "cea mai bine îmbrăcată" pe covorul roşu la orice apariţie. În ultimii 10 ani ea s-a maturizat mult şi stilul personal reflectă asta foarte bine.

În primii ani ţinutele de scenă şi covorul roşu erau create de mama cântăreţei, Tina Knowles. La sfârşitul anilor '90 Beyonce purta outfituri considerate mult prea îndrăzneţe şi cumva lipsite de stil: rochii cu imprimeu floral mare sau rochii cu franjuri şi foarte transparente. Însă, un lucru este evident... o invidiem pe Beyonce pentru picioarele frumos sculptate, pe care le pune în evidenţă la aproape fiecare apariţie în public. Mândră de formele sale, ea poartă cu stil rochii mini şi pantaloni scurti, care de altfel sunt alegeri foarte inspirate.

Pe lângă eleganţa pe care o emană, Beyonce adoptă şi un stil relaxant. Jeans cool, ochelari de soare supradimensionaţi şi pălării mari. Deşi este mereu chic pe tocuri şi acest stil i se potriveşte de minune!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest