Claudia Ghițulescu este „Star salvator” pentru o mamă dispusă să își vândă un rinichi, pentru fiica ei

 
+2 click pentru
galerie

Sărăcia, disperarea și datoriile care se tot acumulează au făcut-o pe Aurelia Iancu să creadă că singura soluție de a ieși la liman este aceea de a-și vinde un rinichi.

Cu toate că este conștientă că gestul său ar fi ilegal, tânăra nu mai suportă să își vadă fetița chinuindu-se din cauza neajunsurilor. Claudia Ghițulescu sare în ajutorul lor duminică, 4 octombrie, de la 20:00, atunci când este „Star salvator” la Antena Stars. „Îmi face plăcere să ajut și m-am implicat de fiecare dată când am avut ocazia pentru că știu cât este de important să îți întindă cineva mâna atunci când ai nevoie. M-au impresionat că s-au bucurat până la lacrimi de fiecare lucru pe care noi l-am făcut pentru ei”, declară Claudia Ghițulescu, emoționată de experiența trăită la filmările pentru emisiunea „Star salvator”.

Pe când fetița ei, Andreea (11 ani), avea doar trei ani, soțul Aureliei, de origine italiană, le-a părăsit pentru o altă femeie. Acum trei ani Aurelia a decis să părăsească Italia și să revină în România, iar acum locuiește împreună cu părinții ei, grav bolnavi, într-o baracă. Deși condițiile de trai sunt inumane, iar drumul până la școală durează o oră, Andreea este o elevă silitoare. De cele mai multe ori, mesele ei constau în pâine cu margarină sau cu ceapă. Andreea nu are jucării, dar nici ghiozdan sau rechizite.

Toți cei patru membri ai familiei locuiesc în același loc, mama, bunica și fetița dorm într-un pat, iar bunicul, pe un pat pliant. Aurelia își dorește din tot sufletul să construiască o cameră și o baie pentru ea și fiica ei și pentru a-și îndeplini acest vis este dispusă să își vândă un rinichi. Din păcate, ea a ajuns să vadă în acest gest disperat singura cale ca familia ei să ducă un trai decent. Cum o pot ajuta telespectatorii, dumincă, de la 20:00, la Antena Stars.

Citeşte şi

Cum a reuşit Claudia Ghiţulescu să slăbească în timp record? Artista a dezvăluit secretele ei

Claudia Ghiţulescu iubeşte din nou! Bat clopote de nuntă?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest