Copiii lor abia au ce să mănânce şi îşi fac temele pe podea! Credinţa în Dumnezeu este tot ce le-a mai rămas părinţilor

 
+5 click pentru
galerie

Nu toţi oamenii au norocul să se nască într-o familie cu posibilităţi şi să trăiască o viaţă normală. Cam aşa sună povestea familiei Ioniţă. Ei trăiesc de pe o zi pe alta şi se roagă în fiecare zi bunului Dumnezeu doar pentru a avea ce să pună pe masă.

Sunt doi soţi, tatăl este de etnie romă, iar soţia lui a fost marginalizată de familia ei că a ales să trăiască lângă el. Singura lor avere sunt cei doi copii, care se străduiesc să înveţe cât pot ei de bine, deşi îşi fac lecţiile pe jos şi abia au ce să mănânce. Trăiesc în câteva camere mici, dărăpanate, dar asta nu îi opreşte să continue să spere la o viaţă mai bună.

"Copiilor le este ruşine să spună unde stau. Pe mine m-a judecat familia, nu prea mai am legături cu familia. Singura cu care mai am legături este mama, mai am trei surori, dar cu niciuna nu mai vorbesc. M-au renegat," a declarat Ioniţă Nicoleta, la emisiunea "Star Salvator", de la Antena Stars.

Elena Gheorghe a încercat să le dea o mână de ajutor şi a trăit câteva zile chiar în casa lor.

"Timp de câteva zile Elena va trăi în casa familiei Ioniţă pentru a înţelege cum trăiesc ei, pentru ca să înţeleagă care sunt îndatoritările în gospodăria pe care o au şi va face tot ce îi stă în putere ca să îi şi ajute. Cred că şi pentru o experienţă foarte interesantă, care o va ajuta şi o va îmbogăţi până la urmă, mai ales sufleteşte," a explicat Oana Roman, la emisiunea "Star Salvator", de la Antena Stars.

"Am încercat să mă integrez în această gospodărie şi mă voi integra şi în treburile gospodăreşti," a spus şi Elena Gheorghe.

Cântăreaţa a reuşit să îl convingă pe Marcel, capul familiei, să înveţe să scrie şi să citească, pentru că a recunoscut că este analfabet. Cu toate acestea, omul munceşte fără oprire, zi de zi, pentru ca familia lui măcar să îşi poată potoli foamea.

Cum puteţi ajuta la schimbarea acestor vieţi

Puteţi dona prin reţeaua Telekom de telefonie fixă, formând:
0 900 900 630- 10 euro/apel
0 900 900 632 – 3 euro/apel
0 900 900 634 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

SAU direct, în contul “Schimbă o viaţă”, cu menţiunea “Nicoleta Ioniță”

CIF 18212553:
RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

Aflaţi întreaga poveste cutremurătoare a familiei Ioniţă din materialele video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest