Creşte singură cinci copii, după ce soţul alcoolic şi violent a părăsit-o! Cum a ajutat-o Cezar Oautu pe această femeie?

 
+4 click pentru
galerie

La marginea Bucureştiului, undeva în satul Roşu din Cheajna, o familie numeroasă este copleşită de griji şi nevoi. Carmen este o mamă tristă, care îi creşte singură pe cei cinci copii ai săi. Soţul a părăsit-o cu mult timp în urmă, iar acum singurul mic ajutor pe care îl mai are este cel primit de la un bunic.

În urmă ceva ani, în casa ei era zilnic scandal. Pe lângă faptul că trăia într-o sărăcie cruntă, zilele ei erau un coşmar din cauza comportamentului soţului ei. Acestea venea mereu beat acasă, era violent şi nu contribuia cu niciun ban pentru creşterea celor cinci copii. Drept urmare, Carmen a decis în urmă cu mai bine de trei ani să se despartă de el.

Acum este mai linişte în casa lor, dar situaţia materială a familiei Alexandru nu s-a schimbat. Trăiesc de pe o zi pe altă, iar foamea îi chinuie în aproape în fiecare moment.

Cezar Ouatu a fost invitatul special al emisiunii "Star Salvator", de la Antena Stars, şi a încercat să dea o mână de ajutor familiei Alexandru.

Aflaţi mai multe detalii despre povestea lor cutremurătoare urmărind materialele video de mai sus!

Dacă doriţi să îi schimbaţi viaţa acestor copii, puteţi să-i ajutaţi, donând bani în contul de mai jos! RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD, cu menţiunea CARMEN ALEXANDRU.

Puteţi dona prin reţeaua Telekom de telefonie fixă, formând:

0 900 900 630- 10 euro/apel 0 900 900 632 - 3 euro/apel 0 900 900 634 - 4 euro/apel *Nu se percepe TVA.

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest