Curcubeu în cerul gurii! Cum arată cea mai scumpă ciocolată din lume

 

Dacă vreţi să degustaţi cea mai fină ciocolată din lume trebuie să faceţi economii. Şi asta pentru că nu oricine îşi permite următoarea delicatesă. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot creşte glicemia.


Acesta este cel mai scump desert din lume! O singură tabletă de ciocolată costă 260 de dolari! Da, aţi auzit bine! Este preparată dintr-o varietate foarte rară de cacao, ce se găseşte doar în Ecuador. Tot acolo este şi fabricată, printr-un procedeu secret care durează între 4 şi 5 luni.Cutia este făcută din lemn de ulm spaniol, care este de asemenea folosit şi pentru fermentare. Ciocolata este consumată cu ajutorul unor cleşti din lemn speciali. Creatorii acestei delicatese susţin că doar în acest fel se poate simţi adevărată aromă a ciocloatei.


Partea de unt de cacao în această ciocolată este de 81%. Iar pentru crearea ciocolatei negre sunt folosite şi boabele unor specii de cafea destul de rare, care cresc doar pe coasta Oceanului Pacific, la vest de Ecuador. Şi da! Este cea mai pură ciocolată amăruie din lume.Ce să mai, curcubeu pe cerul gurii! Din păcate însă... "preţioasa" ciocolată se găseşte numai în câteva magazine exclusiviste ale lumii.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest