Două suflete nevinovate au nevoie de ajutorul nostru! Învaţă să fii om!

 

Povestea unei familii din Târgovişte care se zbate pentru traiul zilnic ar impresiona pe oricine. Singura lor avere sunt cei băieții lui care se bucură nespus atunci când au ce pune pe masă și când mama termină mai devreme de făcut mâncare. Nu de alta, dar altfel sunt nevoiți să-și facă temele pe jos.Patru suflete stau înghesuite într-o cămăruță de patru metri pătrați. De câte ori vorbește despre copiii lui, ochii tatălui se umplu de lacrimi. Ei sunt sufletul lui. Pentru ei se trezește în fiecare dimineață. Pentru ei uită de rănile adânci care-i brăzdează sufletul. Pentru ei speră la un viitor mai bun.


 
Tatăl, stâlpul familiei este și cel mai sensibil. E de ajuns să-l întrebi despre băieții lui și lacrimile curg șiroaie, involuntar. Ce-l ține în viață este doar dorința de a-i vedea realizați. Şcoala este pentru ei singura speranţă! Tatăl copiilor este lovit de soartă și înfrânt de sistem. Acesta îşi doreşte să nu sufere așa cum suferă el acum, din cauză că nu știe carte."În fiecare dimineață când mă scol, mă rog la Dumnezeu, cât o vrea,10 - 20 de lei. Măcar să am de pâine să le pun pe masă. Ca părinte merg, plâng, asta e viața. Îmi doresc ca ei să n-ajungă să muncească ca mine şi cred că de aia Dumnezeu mi-a dat un dar. Nu ştiu şcoală. Nu ştiu să mă iscălesc. Tata a murit când aveam 6 ani şi jumătate, am ramas 6 fraţi. Doua surori ştiu şcoală, noi baieţii am alergat după pâine, să mâncăm.  Dacă găsesc să merg la săpături de șanț, pe la oameni pe la curte, la porumb toamna, vara la săpat, la porumb, pe unde are omul nevoie în gospodărie. Câştig 30-40 de lei. Depinde și de om, uneori și 50, cât vrea omul să ne dea", a spus tatăl copiilor.
 
Cum puteţi ajuta la schimbarea acestor vieţi

Puteţi dona prin reţeaua Telekom de telefonie fixă, formând:
0 900 900 630- 10 euro/apel
0 900 900 632 – 3 euro/apel
0 900 900 634 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

SAU direct, în contul “Schimbă o viaţă”, cu menţiunea “Nicoleta Ioniță”

CIF 18212553:
RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

NU RATA EMISIUNEA "STAR SALVATOR - SCHIMBĂ O VIAŢĂ"! În fiecare duminică, de la ora 20.00, pe Antena Stars. O emisiune prezentată de Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest