După ce l-a vizitat pe Cristi Borcea, Valentina Pelinel a dezvăluit când face botezul micuțului Milan Cristian

 

Zi mare pentru Valentina Pelinel. Vedeta a mers în vizită cu fiul ei, Milan Cristian, la penitenciarul unde se află Cristian Borcea.


Valentina Pelinel, alături de fiul ei, s-a prezentat la ușa Penitenciarului Poarta Albă. Însoțită de Patrick, fiul lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela, și de bona fiului ei, Valentina a petrecut vreme îndelungată în interiorul penitenciarului, la ieșire părând să fie foarte fericită și relaxată.


De altfel, micuțul Milan nu a stat foarte mult în penitenciar, el fiind scos de bona lui după ce a fost văzut de tatăl său, însă Valentina Pelinel a ramas mai mult în vizită, stabilind probabil o serie de probleme organizatorice cu Cristi Borcea, lucruri pe care, de altfel, le-a și explicat la ieșire.

 
”Nu s-a stabilit nimic cu botezul. Cristi va decide cine vor fi nașii, normal. Până nu va fi el lângă noi, până nu va fi liber, nu va fi botezul. S-a bucurat foarte tare când a văzut copilul, așa cum e și normal”
, a spus Valentina Pelinel, în momentul în care a ieșit de la vizita pe care i-a făcut-o fostului acționar dinamovist, loc în care a fost primită de Cristi Borcea cu un buchet de trandafiri.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest