Hamude de la ”Insula iubirii” a trecut peste despărțirea de Loredana și e gata de o nouă iubire? Fostul concurent a spus cum arată femeia perfectă

 
Hamude de la ”Insula iubirii” a venit la ”Star la mare fitză” pentru a vorbi despre cum i s-a schimbat viața de când cea pe care și-o dorea mama copiilor săi l-a înșelat în Thailanda cu Sorin.
Fostul concurent a apărat-o pe Loredana și a dezvăluit căa reușit să treacă peste trădarea fostei iubite.

”Din cauza stresului, a cedat la ispită. Am trecut peste asta, au trecut deja 6-7 luni. Am învățat foarte multe. Din păcate, o să iubesc la fel. Nu  mi-am pierdut încrederea. Trebuie să fii absurd, încă nu am pierdut încrederea în femei, femeia potrivită va fi acolo pentru mine. Tot așa o să privesc femeile. Nu mi-am luat-o până acum, a fost pentru prima dată, am mai avut dezamăgiri, nu o să pierd încrederea în femei, nu mă pot schimba”, a spus Hamude la Antena Stars.
Acesta a dezvăluit și cum trebuie să fie perfectă pentru el.

”Comunicare, încredere și dragoste. Acestea sunt cele trei cuvinte pe care le aștept. M-am născut în Amann acum opt ani, pentru familia mea și am intrat în afaceri. Îmi sunt dragi româncele. La prima impresie, mă incită intelectual, trebuie să fie frumoasă interior. Nu pot să descriu ce e acolo, este extraordinar. Nu mă cucerești cu surprize, trebuie să fii tu însăți. Nu sunt pregătit pentru o relație, vreau să mă axez pe muzică și pe mine. Chiar voiam să mă căsătoresc, mă vedeam cu copii și cu familie, dar trebuie să mă văd făcând pasul ăsta. Nu am găsit femeia potrivită”, a mai spus Hamude.
V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest