Și-au spus ”adio” înainte de a ajunge la altar! Nu a fost să fie

 

S-au iubit intens, însă nu au reuşit să îşi spună "DA". Mai multe cupluri de la noi s-au despărţit înainte să ajungă la altar.

Se pare că şi-au spus şi Adelina şi Speak. 

”Veşnica întrebare! Când e? aa, tu trebuie să mă întrebi pe mine! când e momentul? Când o ceri de soţie? Nu ştiu, când o fi! Nu e musai. Treaba asta cu cerutul în căsătorie cred că e aşa o formalitate mai mult pentru că... prin simplul fapt că noi trăim împreună de doi ani şi ceva... avem o viaţă şi noi deja suntem căsătoriţi”.

Parcă au presimţit ceva atunci. După o relaţie ce a durat ceva timp, se pare că flacăra iubirii s-a stins şi  nu mai era nimic de făcut între ei. Ba ea chiar a fost surprinsă în timp ce era ajutată de către părinţii ei să se mute într-o altă locuinţă. Şi pe lângă toate acestea, şi-au mai şi aruncat săgeţi pe conturile de socializare. Şi a fost mai mult decât evident pentru fanii lor care au ajuns să dezvăluie că infidelitatea ar fi fost motivul din cauza căruia celor doi ar fi ajuns să-și spună "ADIO".

Iulia Vântur şi Marius Moga au avut o relaţie de peste 4 ani de zile, o relaţie mediatizată intens şi  o relaţie, spun ei, de pe urma căruia au învăţat foarte multe lucruri. 

Nici Bobby Păunescu şi Monica Bârlădeanu nu au fost prea departe de altar. Cei doi au avut o relaţie de 8 ani de zile, dar  la fel şi la ei, din cauza neînţelegerilor, şi-au spus "Adio". De fapt a fost un "Adio" mai mult din partea ei  pentru că nu era mulţumită de el. 

"Monica Bîrlădeanu nu a fost niciodată complet ferictă alături de Bobby Păunescu. Avea bani, dar nu era satisfăcută pe deplin. Apropiaţii ei vorbesc despre aceste lucruri, însă probabil că nimeni nu va confirma acest lucru vreodată."

Dar oare ce înseamnă pentru ea un bărbat potrivit?

”Păi, un bărbat... ce înseamnă un pantof, un bărbat care să-ţi vină bine. Care te înţelege, pe care-l înţelegi, care e empatic, care te ascultă, care e la fel de motivat şi ambiţios ca tine”.

Smiley şi Laura Cosoi. Frumoşi, talentaţi şi apreciaţi de foaaarte multă lume. Erau ... cuplul perfect. Toată lumea îi complimenta, însă .... nimeni nu se aştepta la ce avea să urmeze. O despărţire bruscă, după 5 ani de relaţie. Iar atunci când şi-au văzut fiecare de drumurile lor, Smiley a recunoscut. A plâns după Laura .

"Relaţiile cum încep se şi termină şi mă bucur că a noastră s-a terminat frumos, aşa cum a şi început. Şi nu am resentimente, lucruri nasoale să spun despre ea, nu am decât lucruri frumoase de zis despre ea, pentru că e o... E o femeie care, reprezintă ceva pentru mine, în viaţa mea şi am rămas prieteni, vorbim la telefon, ne vedem când avem timp."


Dar vă mai amintiţi voi de Nicoleta Luciu şi Dinu Maxer? Cât de fericiţi erau împreună. Şi cât de mult au stat unul lângă celălalt. O viaţă de om am putea spune. 8 ani. 8 ani în care cei doi mergeau oriunde împreună şi păreau gata să îşi întemeieze o familie. Dar  inevitabilul s-a produs şi s-au despărţit. Motivul? Ei bine, la vremea aceea Nicoleta declara că Dinu era mult prea gelos pentru ea. 

Un alt cuplu despre care se credea că vor face nuntă mare a fost format din Gina Pistol şi ... Nicola. Cei doi au avut o relaţie de 6 ani de zile, timp în care s-au tot certat şi s-au împăcat. Asta  până la un punct când despărţirea a fost definitivă şi fiecare şi-a văzut de viaţa lor. S

”Sunt cu acelasi baiat de 3 ani de zile aproape 3 ani. Alin este un băiat educat, inteligent, muncitor, care-şi iubeşte şi-şi respectă familia. De-aia este lângă mine. Dacă nu ar avea calităţile astea, atunci nu ar fi lângă mine. Dacă ar avea doar case şi maşini, nu ar fi lângă mine. Nu-mi plac doar carcasele! Mă plictisesc repede" .

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest