Nunta anului în Pakistan! Petrecerea a fost desprinsă din basme

 

Petrecere de zile mari în Pakistan! Doi tineri înstăriţi şi-au unit destinele şi au făcut o nuntă ca la carte. Altfel nici nu se putea..


S-au iubit de când s-au văzut, nu au stat mult pe gânduri şi au decis să facă pasul cel mare. Şi dacă vă imaginaţi că aţi văzut numai lux până acum, fiţi atenţi aici câtă extravaganţă! Nunta lor pare desprinsă din basme.

Se știe că în Pakistan nunta este un motiv de laudă pentru miri şi, cu cât au mai mulţi bani, cu atât şi pretenţiile sunt mai mari. Iubire, tradiţie, cei dragi aproape şi totul e perfect ca nunta să iasă aşa cum oricine visează. Ceremonia a avut loc într-un loc faimos, unde extravaganţa şi rafinamentul au fost la ele acasă.Într-un cadru de poveste, cei doi şi-au jurat iubire pentru veşnicie şi au trăit cele mai frumoase momente din viaţa lor! Mirele şi mireasa au radiat de fericire în ziua nunţii lor. Îmbrăcată cu o rochie tradiţională, specifică lor, cu mii de pietre preţioase pe ea şi cu accesorii scumpe, fata era toată numai un zâmbet.


Dar nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. Şi el a fost îmbrăcat la patru ace şi se vedea cât de emoţionat era, căci e cea mai importantă zi şi pentru el.


Şi înainte de tote nu se putea să nu imortalizeze aceste momente cu care nu se vor mai întâlni niciodată. Aşa că mirii au făcut un shooting pe măsură. Nu de alta, dar clipele de neuitat sunt păstrate cel mai bine în albumele de fotografii.


Şi după ce şi-au făcut împreună fotografii, proaspeţii însurăţei au pornit spre casă să dea drumul la petrecere.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest