Oana Roman şi Marius Elisei, fotografia care face toţi banii! Ipostaza în care au apărut, nu mai lasă loc de interpretări

 

Oana Roman este mai fericită ca oricând de când soţul ei, Marius Elisei s-a întors acasă. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună alături de fetiţa lor, Maria Isabela, şi se bucură unul de prezenţa celuilalt.

Oana Roman a postat, în urmă cu puţin timp, o fotografie pe contul său de socializare, în care apare alături de soţul ei într-o ipostază de-a dreptul emoţionantă, care nu mai are nevoie de prea multe comentarii.

"Noi ne distrăm în familie, sper că și voi. Să aveți o Duminică superbă și nu uitați de la ora 20 emisiunea Star Salvator. Azi o ediție specială în care veți vedea ce s a mai întâmplat cu multe din familiile pe care le am ajutat și ce a însemnat pentru ei experiența Star Salvator!", a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei.

În doar câteva zeci de minute, fotografia vedetei a strâns aproape o mie de like-uri, semn că imaginea "a făcut toţi banii", după cum spune o vorbă, iar prietenii virtuali au fost şi ei încântaţi de fericirea lor.

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest