Rona Hartner, de la căpătâiul tatălui său! "Merita să moară ca un sfânt"

 

Momente grele pentru celebra artistă Rona Hartner. Artista şi-a răpit câteva minute pentru a sta de vorbă cu reporterii Antenei Stars.

Pe 6 iunie 2016, tatăl Ronei Hartner s-a stins din viaţă la vârsta de 79 de ani. Aflată la căpătâiul tatălui său, mâine urmând înmormântarea. Acum şase luni tatălui Ronei Hartner i s-a declanşat metastaza la plămâni. Orice doctor i-ar fi dat două săptămâni, dar din decembrie până în iulie a reuşit să rămână în viaţă. A fost tratat cu morfină doar trei zile.

"De marţea trecută tata a cerut împărtăşania. Am venit din Franţa. Plecam în fiecare weekend cu inima strânsă. Dar îl lăsam cu surorile de la Sfânta Ana Maria Dornei şi cu alţi preoţi care veneau să-l viziteze. Miercuri l-am împărtişit. Am vrut să-l bărbieresc, s-a spovedit, a primit maslu, iar după această împărtăşanie a dormit liniştit. Joi a primit altă împărtăşanie dar nu mai putea deja s-o primească, iar vineri a intrat în semi-comă, dar niciodată n-a fost în comă definitivă. A fost mereu conştient. Duminică, cum m-a văzut, l-am simţit că s-a liniştit. A aşteptat să ieşim cinci minute din cameră şi şi-a dat duhul în cel mai liniştit moment. Când ne-am întors, spui că dormea, doar că nu mai era printre noi. Când a plecat, a lăsat un gol imens. Fratele meu, trei ore mai târziu era în aeroport, a luat primul avion. Fratele meu nu mă lasă singură. De duminică până azi, am avut impresia că au trecut trei luni de zile. N-a făcut încă slujba de mâine, dar noi simţim deja că sufletul său este în Rai. Lui frati-miu i-a apărut azi noapte în vis. Zbura, era alb... Eu în Ianuarie am avut o viziune cu taică-miu. L-am visat pe Iisus că-l ia şi erau îmbrăcaţi la fel. Tata vorbea cu noi ore întregi, era foarte apropiat de noi", a mărturisit Rona, de la priveghiul tatălui său.

După luni de zile în care a suferit, cel mai important bărbat din viața Ronei Hartner s-a stins din viață, iar vedeta este în doliu. Artista a fost cea care a împărtășit teribila veste împreună cu fanii. Tatăl acesteia s-a stins la 79 de ani.

Emisiunea "Agentul VIP" se difuzează pe Antena Stars începând cu orele 22:00, de luni până vineri.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest