Te hidratează imediat și se prepară în doi timpi și trei mișcări. Cele mai ușoare metode de a face o limonadă gustoasă

 

A venit vara și odată cu ea și căutarea celor mai bune soluții pentru a nu ne deshidrata. Una dintre cele mai bune băuturi ale acestei veri râmâne, cu siguranță, limonada.

Această băutură delicioasă se poate prepara în mai multe moduri, de fiecare dată la fel de gustoasă și bună pentru cei care o tolerează.

Limonada cu apă fierbinte este mai puțin acră și mult mai sănătoasă.  În cazul în care doriți să preparați limonadă cu apă fierbinte, trebuie să curățați o lămâie de coajă, să scoateți semințele și să o tăiați în feliuțe mici. Peste ele se toarnă 1 l de apă fierbinte.

 Limonada gazoasă

Există și varianta de limonadă gazoasă, care se prepară în felul următor:

Amestecați 2 grame de acid citric și 50 grame de zahăr , într-un litru de apă, peste care turnați un pliculeț de 2 grame de bicarbonat de sodiu. Această limonadă se poate prepara și din sirop de lămâie amestecat cu sirop de coacăze, cireșe sau zmeură, peste care punem sifon sau apă minerală.

Limonada vinoasă

Aceasta este o limonada obișnuită, peste care se adaugă 250 grame de vin la un litru. Vinul poate fi alb sau roșu. Limonada vinoasă are un efect tonic și ne ajută să ne răcorim în zilele toride ale verii.

Limonada minerală

Se prepară foarte simplu, din 2 grame de acid nitric amestecat cu 900 grame de apă si 100 grame sirop de zahăr sau miere. Limonada minerală este extrem de bună în cazul hemoragiilor.

Limonada nu este recomandată în cazul persoanelor care suferă de probleme stomacale, ale tractului intestinal sau de dipepsie, informează secretele.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest