A fost sau nu, fiul Clejanilor, internat într-o clinică de reabilitare? Unde a stat ascuns Fulgy, de fapt: “Am vrut să dispar!”/ VIDEO

 

După ce a stârnit un val de controverse în showbiz-ul românesc, Fulgy a dispărut brusc din lumina reflectoarelor, vehiculându-se că a fost internat într-o clinică de reabilitare din cauza comportamentului șocant de care a dat dovadă. La mai bine de trei săptămâni de când zvonurile erau alimentate de absența acestuia, fiul Clejanilor a ieșit din “ascunzătoare” și a dezvăluit unde s-a refugiat, de fapt, pânâ în prezent.

Fulgy a intrat în atenția publică, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise, de autorități, în timp ce se afla la volan. Situația a devenit și mai scandaloasă, după ce fiul Clejanilor le-a spus polițiștilor că a fost depistat pozitiv la droguri doar pentru că a inhalat substanțele care ar fi fost consumate, de fapt, de Alex Velea și de protejații săi din Golden Boy.

Au urmat și mai multe acuzații îndreptate spre artist, dar și spre familia lui, declanșând un adevărat scandal în showbiz, astfel că Ioniță și Viorica de la Clejani s-au văzut nevoiți să ia cea mai drastică măsură în ceea ce îl privește pe Fulgy: internarea într-o clinică de reabilitare.

Sau cel puțin așa s-a zvonit. În cadrul unui interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, Fulgy a negat cu vehemență că ar fi fost internat, susținând că în toate cele trei săptămâni a fost acasă, unde a meditat și unde s-a deconectat total de social media.

”În ultimele 3 săptămâni am meditat la mine acasă, mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui că orice problemă pe care o am port să vorbesc cu el. Eu am fost cu Dumnezeu înainte toată viața mea și îndrum toți oamenii care au probleme cu subtanțele interizise să pună capăt, să folosească un psiholog, psihoterapeut și să se intereseze pentru că ai trei variante: ori la pușcărie, ori la spitalul de nebuni ori mori. E foarte clar că una dintre cele trei se poate întâmpla foarte ușor. Am dispărut pentru că am vrut să dispăr și cam atât am putut să răspund. M-am retras pentru că am vrut să iau o pauză de la social media (...)”, a spus fiul Clejanilor pentru XNS


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest