A vrut Bianca Drăgușanu să își pună capăt zilelelor din cauza lui Alex Bodi? „Când sunt cel mai rău, arăt cel mai bine”/ VIDEO

 

Multe s-au spus și multe s-au scris despre povestea de dragoste controversată care a avut loc între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Printre zvonuri s-a numărat și faptul că blondina ar fi încercat să își pună capăt zilelor din cauza certurilor cu fostul partener de viață. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, vedeta a vorbit cu lux de amănunte despre situațiile limită în care s-a aflat și a spus și dacă a vrut sau nu să se sinucidă în timpul mariajului cu fostul soț.

Mai sinceră ca niciodată, Bianca Drăgușanu a recunoscut că relația cu Alex Bodi reprezintă unul dintre cele mai mari regrete din viața ei. Blondina a mărturisit că a fost nevoită să îndure foarte multe din cauza comportamentului coleric al afaceristului, lucru pe care nu l-ar mai face acum niciodată pentru dragoste.

„A fost o perioadă de câțiva ani din viața mea, la momentul ăla, o experiență, mă luase valul. Ulterior, am căzut cu picioarele pe pământ, m-am lovit, m-am ridicat de câteva ori, și uite așa a trecut și asta. Este o perioadă din viața mea despre care nu vreau să vorbesc foarte multe pentru că a trecut, s-a consumat, timpul nu putem să-l dăm înapoi. Cred că dacă eram înțeleapătă la vremea aceea nu mă puneam în situații în care să mă autocompromit. Din acea perioadă a vieții mele am învățat că atunci când spui un „Nu”, trebuie să fie unul hotărât și decisiv”, a spus Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show, despre relația cu Alex Bodi.

Cât despre speculațiile potrivit cărora ar fi încercat să își pună capăt zilelor în relația cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu susține că niciodată nu i-a trecut prin minte așa ceva, indiferent de cât de greu i-a fost să conviețuiască lângă un om care o agresa atât fizic, cât și psihic.

„Asta e pentru oamenii slabi, nu există așa ceva. Cine vrea să se sincidă, nu face spectacol, se sinucide și gata. Sunt o femeie prea puternică epntru așa ceva. Mie îmi place să lupt și să câștig. Lupta este cu mine, să fiu cea mai bună variantă a mea. Depresia este pentru oamenii ori foarte bogați, ori foarte slabi. Eu când sunt cel mai rău, atunci arăt cel mai bine. Puține lucruri mă mai pot afecta”, a mai adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest