Adevărul despre imaginea în care apar doi polițiști si un jandarm alături de Adi Minune și Tzancă Uraganu: „Am greșit!”/ VIDEO

 

Imaginea în care doi polițiști și un jandarm apar alături de Adi Minune și Tzancă Uraganu a făcut înconjurul internetului, mai ales că organele legii s-au prezentat acolo unde erau maneliștii pentru a-i amenda pe aceștia pentru nerespectarea măsurilor de siguranță impuse în contextul pandemiei de coronavirus! Deși au trecut luni bune de la momentul respectiv, Adi Minune a vorbit pentru prima dată despre poza controversată!

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Adi Minune a mărturisit că nu el a fost cel care a publicat imaginea cu oamenii legii și chiar regretă că momentul imortalizat a ajuns pe internet.

„Nu comentez. Eu nu am pus acea poză. Mi-a părut rău pentru că a apărut așa ceva pentru că și ei ca polițiști sunt oameni, iar unii dintre ei poate chiar fanii mei, iar eu nu aș fi pus niciodată acea poză pe Facebook. A pus-o altcineva.”, a spus Adrian Minune.

Mai mult decât atât, manelistul a ținut să precizeze că în seara în care a fost făcută poza, atât el, cât și Tzancă Uraganu au plătit amenzile pe care le-au primit din partea oamenilor legii fără să comenteze și nu au fost „iertați” de autorități contra gestului de a face o poză cu aceștia, așa cum s-a vehiculat ulterior în presă.

„În momentul în care oamenii sunt în misiune sau au de făcut ceva, eu am plătit amendă în seara asta, cu toate că am făcut poza. Munca e muncă, fanul e fan. Am greșit, am plătit, după care am făcut poză.”, a mai spus Adrian Minune, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest