Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu? Blondina, declarații uluitoare: „Mă sună din spatele casei ca să îmi spună lucruri”/ VIDEO

 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton! Și chiar dacă s-au despărțit, scandalul de proporții dintre ei pare că nu se mai termină! După acuzațiile grave pe care i le-a adus referitoare la bătăile pe care le-a încasat din partea afaceristului, blondina mai aruncă o bombă și susține că acesta încă o caută, deși este într-o relație cu Daria Radionova!

Bianca Drăgușanu a făcut o serie de declaraţii şocante! Blondina a făcut publice fotografii cu ea, snopită în bătaie și a vorbit mai deschis ca niciodată, despre iadul în care stat! Potrivit spuselor sale, a deschis pe numele lui Alex Bodi un dosar penal cu dovezi care demonstrează că de-a lungul relației cu acesta a fost victima violențelor domestice.

”Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Sunt terorizată și în momentul de față, există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe. El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, deoarece este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere, vă vorbesc despre prezentul meu.”, a declarat Bianca Drăgușanu la ”Xtra Night Show”.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu susține că Alex Bodi nu a încetat să o contacteze, contrar spuselor lui, ci atunci când prinde un moment de libertate departe de Daria Radionova o sună ca să o certe și ca să îi reproșeze aspecte pe care le-a făcut greșit de-a lungul relației cu el.

”Am făcut publice pentru că el a făcut publice capturile, eu n-am vorbit în perioada aia pe Facetime cu nimeni, doar cu el. Domnul meu fost soț, când iubita îi face clătite el fuge în spatele casei și mă sună pe mine ca un șoricel. Facem conferință și mă sună din spatele casei ca să mă certe să-mi spună lucruri. I-am răspuns că nu înțelegeam ce aveam de lămurit. Nu aveam de lămurit nimic, dar am vorbit. Dacă cineva greșește trebuie să plătească.”, a mai adăugat celebra blondă


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest