Alex Bodi, șantajat de Bianca Drăgușanu? Dezvăluiri bombă: „Încearcă să profite de situația în care mă aflu”/ VIDEO

 

Alex Bodi a răbufnit, după ce Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că el ar fi fost cel care a făcut publice imaginile cu chipul ei plin de vânătăi! În exclusivitate pentru “Xtra Night Show”, afaceristul a făcut dezvăluiri bombă despre fosta lui soție!

Bianca Drăgușanu a ajuns, din nou, pe prima pagină a tabloidelor, iar asta după ce pe internet au început să circule niște imagini cu fața ei desfigurată și plină de vânătăi. Pentru că și-a dorit să lămurească situația, pe pagina ei de instagram, blondina a explicat că pozele au fost făcute în urma unei intervenții estetice, dar că există într-adevăr și imagini cu chipul ei învinețit din cauza agresiunilor fizice la care a fost supusă.

Astfel că din dorința de a nu mai lăsa loc de interpretări, Bianca Drăgușanu a scos la lumină și pozele pe care și le-a făcut după bătăile încasate.

Alex Bodi este de părere că gestul fostei soții de a publica dovezile agresiunilor la care a fost supusă reprezintă doar o metodă de a atrage atenția publică și de a-l implica pe acesta într-un alt scandal de proporții, mai ales că acum afaceristul se află și într-o situație delicată, fiind arestat la domiciliu și cercetat într-un dosar de proxenetism.

„Ea a fost cu mine din 2018, în septembrie și noi ne-am despărțit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum 2 ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-a recunoscut.

Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta. (...) Pe mine mă deranjează, că încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu și atacă din toate părțile. Cred că suferă de imagine, de atenție. Nu pot să înțeleg la ce recurge ea și de ce. Problema ei cred că o ignor și nu dau curs provocărilor și nu știe ce să mai facă. Eu dacă susține, ca bărbat, ca sunt super fericit, că nu știu ce, că nu știu cum, m-ar mai interesa pe mine ce se întâmplă în jurul meu? Aș ignora!”, a spus Alex Bodi pentru XNS.

Alex Bodi, șantajat de Bianca Drăgușanu?

Mai mult decât atât, Alex Bodi a făcut dezvăluiri bombă din intimitatea relației pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. Potrivit spuselor lui, nu este pentru prima dată când blondina vrea să depună o plângere penală pe numele lui.

„Poate să facă 50.000 de plângeri. Ea trebuie să le susțină. A mai făfut plângeri, dar din ce știu eu plângerile penale se fac în maxim 90 de zile. Care ar fi motivul după ce nu ne-am văzut 4 luni de zile, eu am ignorat total, nu am mai avut niciun contact fizic, că am fost în arest 37 de zile, sunt de aproape 2 luni acasă. De ce face plângeri penale. Că ea mi-a mai făcut plângere penală în fața judecătorilor. Susținea că eu i-am rupt picioarele, dar ea are picioarele rupte din relația anterioară cu fostul iubit.”, a spus Alex Bodi.

Totodată, afaceristul a recunoscut că Bianca a încercat să il șantajeze cu foarte multe lucruri, în timpul relației lor, dar pentru că întotdeauna se împăcau, blondina renunța la amenințări.

„Am fost împreună, a vrut să mă șantajeze cu o grămadă de chestii. Ne-am împăcat, am mers în vacanțe. Ne-am certat, iar am mers în vacanțe.”, a mai spus afaceristul pentru „Xtra Night Show”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest