Alex Velea, primele declarații despre nunta cu Antonia: „Nu mai vrem să trăim în concubinaj”/ VIDEO

 

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton și chiar dacă relația lor nu a fost privită cu ochi buni la început, dat fiind că artista încă era căsătorită cu fostul soț, iată că povestea lor de dragoste a rezistat în timp și au și devenit de două ori părinți. Odată ce a divorțat oficial de Vincenzo Castellano, toată lumea s-a întrebat când se va mărita cu Velea, iar artistul a oferit și câteva declarații în acest sens!

Chiar dacă se iubește cu Alex Velea de mai bine de șapte ani, Antonia a divorțat de tatăl fiicei sale în urmă cu doar câteva luni”Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate.”, a spus avocatul artistei.

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Alex Velea a vorbit despre planurile lui în ceea ce privește partea profesională, dar și cea personală. Artistul a mărturisit că își dorește să se căsătorească cu Antonia, însă și-ar fi dorit ca nunta să fie una grandioasă, lucru care nu se poate întâmpla deocamdată din cauza pandemiei de coronavirus.

Alex Velea, primele declarații despre nunta cu Antonia

Potrivit spuselor sale, dacă situația epidemiologică din țară o să îi permită, o să se căsătorească cu Antonia chiar în cursul acestui an: „O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj, dar așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a afirmat Alex Velea, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest