Ana Mocanu se reprofilează! Vrea să devină actriță din fostă asistentă TV! A dat proba în direct! VIDEO

 

Ana Mocanu vrea să se reprofileze! Fosta asistentă TV a venit în platoul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, unde a fost supusă la un test de actorie, dezvăluind că își dorește să joace cât mai mult pe micile ecrane.

După o bună bucată de timp în care nu a mai călcat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, acolo unde s-a și lansat în showbiz, de altfel, iată că acum Ana Mocanu a acceptat invitația lui Dan Capatos unde a povestit ce s-a mai întâmplat în viața ei.

Fosta asistentă TV a dezvăluit că a jucat recent într-un videoclip muzical, interpretând rolul unei femei care și-a înșelat iubitul. Dat fiind istoricul amoros plin de decepții pe care îl are, Ana Mocanu s-a arătat amuzată de paradoxul din rolul interpretat.

”Am jucat într-un videoclip în care eu a trebuit să-l înșel pe el. În viața de zi cu zi eu am fost mereu înșelată, i-am prins după ce ne-am despărțit, am aflat după”, a spus Ana Mocanu, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", făcând aluzie la ultima decepție amoroasă suferită din cauza lui Rareș, fostul iubit însurat care a și agresat-o. 

Vrea să devină actriță din fostă asistentă TV!

Pentru că i-a plăcut ipostaza de actriță, Ana Mocanu a mărturisit că își dorește să facă o carieră din asta, astfel că echipa „Xtra Night Show” a supus-o pe vedetă la câteva exerciții de dicție.

Ce credeți? S-a descurcat? Mai bine vă lăsăm direct pe voi să trageți concluziile singuri, așa că dați play clipului de mai jos și aflați!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest